Anmeldelser 2017

5 flotte stjerner i Jyllands-Posten

Jyllands-Postens madanmelder, Kim Pauli, har været forbi Nordisk Spisehus og er begejstret for oplevelsen. Faktisk så begejstret, at han kvitterer for besøget med 5 flotte stjerner til den samlede restaurantoplevelse og 5 flotte stjerner til betjeningen. Blandt andet skriver Kim Pauli: “Nordisk Spisehus har ikke selv nogen michelinstjerne, men får hædrende omtale i den nye udgave af Guide Michelin, og vores besøg viser, at det absolut er fortjent.” Vi takker for de flotte og rosende ord! Læs hele anmeldelsen her

Gæsternes favorit i januar 2017

Over 10.000 østjyske gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i januar 2017, og på førstepladsen lå Nordisk Spisehus. Gæsterne skriver blandt andet: “Fantastisk aften med meget lækker mad samt venlig og udsøgt bejtening. – Søren” og “En rigtig fin oplevelse, i et meget uhøjtideligt setup, både den gode mad, men også jeres personale, der viste stor viden om de forskellige retter, og ikke mindst tilhørende vine. Dejligt og perfekt. – Kim” Læs artikel om DinnerBookings opgørelse her

Anmeldelser 2016

Jyllands-Posten: Nordisk Spisehus er Frederiksbjergs gastronomiske spydspids

Jyllands-Posten guidede i oktober 2016 sine læsere til de allerbedste spisesteder på Frederiksbjerg i Aarhus. Om Nordisk Spisehus brugte avisen fine vendinger såsom “Nordisk Spisehus er Frederiksbjergs gastronomiske spydspids”, “serveringerne sidder lige i skabet” og “servicen er særdeles professionel”.

Den Danske Spiseguide nominerer Søren Appel Hansen som Årets Tjener

Sommelier og restaurantsouschef på Nordisk Spisehus, Søren Appel Hansen, blev i 2016 nomineret til den fornemme pris “Årets Tjener”. Prisen uddeles af Den Danske Spiseguide, og Søren Appel Hansen var nomineret sammen med blot fire andre sommeliere og tjenere i Danmark. Læs mere her

Aarhus Stiftstidende roser restaurantkoncept hos Nordisk Spisehus

Vinskribent Søren Ellemose beskrev konceptet hos Nordisk Spisehus meget rammende i sin store og flotte artikel i Aarhus Stiftstidende i april 2016. Søren Ellemose skrev: “Hos Nordisk Spisehus er maden og vinene i centrum, og konceptet er noget helt særligt. Ikke fordi det er så meget anderledes end alle andre, men så alligevel. Hos Nordisk Spisehus er der nemlig mulighed for at smage på nogle af retterne fra verdens bedste restauranter, men det hele foregår midt i Aarhus.”

The Culture Trip udpeger Nordisk Spisehus som en af byens bedste spisesteder

Den verdensomspændende kulturguide The Culture Trip har udpeget de bedste spisesteder og restauranter i Aarhus, og Nordisk Spisehus er med på listen over top 10. Om Nordisk Spisehus skriver The Culture Trip blandt andet: “The style and the menu is decidedly Nordic but very ‘nouvelle cuisine’. The hay-smoked salmon is unbeatable.” Læs hele anmeldelsen her

Anmeldelser 2015

Fem stjerner i Århus Stiftstidende

For nyligt var Århus Stiftstidende på uanmeldt besøg på Nordisk Spisehus. Det afstedkom en topanmeldelse, som vi er enormt glade og stole over. Her er et udpluk af anmelderens rosende ord: “Nordisk Spisehus har formået at skabe en række formfuldendte kreationer og servere dem med stor engagement og overskud. Kombinationen af nordiske retter iblandt Michelin-inspirationer fungerer upåklageligt og afstedkommer fem formfuldendte stjerner (…) vi er absolut i den allerhøjeste ende af den gastronomiske skala (…)” Læs hele anmeldelsen her

Gastropassion: “Det her var klasse”

De to gourmet-elskere, Nina og Mikkel, fra bloggen Gastropassion har anmeldt deres besøg på Nordisk Spisehus. I anmeldelsen skriver de blandt andet om en servering med torsk og sort hummer: “Her skulle der torsk og sort hummer på banen. Torsken confiteret og sprødstegt  og serveret i en tomat-bouillon to-die-for – og så lige med lidt hummer på siden. Det her var klasse. Retten var inspireret af den spanske michelin-restaurant Akelarre, og Nordisk Spisehus bragte den virkelig i mål. Her var elegance, kraft og ikke mindst balance.” Læs hele Gastropassions anmeldelse her

Nordisk Spisehus blandt aarhusianernes favoritrestauranter

Over 11.000 gæster har bedømt deres spiseoplevelse på aarhusianske restauranter i årets første seks måneder af 2015. Nordisk Spisehus er med i top 5 over de bedste, vi ligger som nummer 4 på listen, og det er vi enormt stolte og glade over! Tak til alle jer gæster som tog jer tid til at anmelde os og give os topkarakterer i kategorierne mad, betjening, stemning og værdi for pengene. Du kan læse hele artiklen her

Aarhus Update mener, at Nordisk Spisehus burde have en Michelin-stjerne

I deres anmeldelse siger Aarhus Update sådan: “Da vi forlod restauranten, måtte vi, igen, undre os over, at Nordisk Spisehus ikke har en Michelinstjerne (…) Hvis Nordisk Spisehus havde været placeret i Frankrig, Tyskland eller Luxembourg, ville den med 100% sikkerhed have haft en Michelinstjerne. Vi prøvede virkelig at lede efter fejl, men de var ikke nemme at finde. Ved maden var der overraskelser – af den gode slags. Det var af den type, hvor man som gæst bliver forført.” Læs hele anmeldelsen her

Optaget i Michelin-guiden Nordic Cities 2015

Vi er utroligt stolte af at være blevet tildelt to gange kniv og gaffel i den nye, nordiske Michelin-guide. Beskrivelsen af Nordisk Spisehus lyder: “A smart, intimate restaurant with a unique concept: four themed menus a year offering their own versions og dishes from Michelin starred restaurants around the globe. Décor changes along with the theme: perhaps Japanese, Spanish og Nordic.” 27. februar 2015

Financial Times anbefaler Nordisk Spisehus som et af Aarhus’ to bedste spisesteder

Nordisk Spisehus havde besøg af de to britiske madanmeldere Bill Knot fra Financial Times og Karen Bowerman fra The Press. På en tur rundt til Nordens gastronomiske perler anbefaler de begge Nordisk Spisehus, som et af de to steder i Aarhus, hvor man får mest for pengene. Læs hele anmeldelsen her

 

Anmeldelser 2014

Anmeldelse i Jyllands-Posten – mad og vine var fantastiske denne aften

“Idérig, velsmagende og godt sammensat var denne aften på Nordisk Spisehus med en servering, der var nærværende, kompetent og begavet.”
30. december 2014 · Læs anmeldelsen her

Anmeldelse af Oslo & Stockholm på Smagaarhus.dk

Han skriver bl.a. “Gourmetrestauranten Nordisk Spisehus på Frederiksbjerg blev for nylig kåret til Årets Frokostrestaurant 2014 af Den Danske Spiseguide. Med prisen følger store forventninger, men vi kan uden at tøve sige, at den nordisk-baserede frokost indfriede dem til fulde, da vi forleden satte os for at tjekke prismodtagerens kvaliteter.” Læs anmeldelsen her

Årets Frokostrestaurant 2014

Den Danske Spiseguide har netop kåret Nordisk Spisehus som “Årets Frokostrestaurant 2014″. Vi er helt utroligt stolte over titlen og glæder os til at forkæle vores gæster med velsmagende frokostretter.

Anmeldelse af Paris møder New York på feinschmeckeren.dk

“Nordisk Spisehus har i min optik for alvor manifesteret sig som en af Aarhus allerbedste spisesteder.”
30. april 2014 · Læs anmeldelsen her

Anmeldelse af Michelin-hyldest på byensspiseguide.dk

“Smagen er forrygende, og den gik fint sammen med den stegte pighvar. En enkelt ret som er velkomponeret. Selvom det er Nordisk Spisehus’ egen kreation, så kunne retten lige så vel være serveret på El Celler de Can Roca.”
03. marts 2014 · Læs anmeldelsen her

Anmeldelse på Gastromand.dk

“Det var faktisk trejde-fjerde gang over de seneste år at Webmasteren og undertegnede besøgte Nordisk Spisehus, men spisehuset lignede slet ikke sig selv, og der er tydeligt at der er sket ting og sager efter, at ejeren af Kähler Frantz Longhi har overtaget ejerskabet.”
27. februar 2014 ·  Læs anmeldelsen her

 

Anmeldelser 2013

Anmeldelse på aoa.dk

“Det kan måske lyde lidt uambitiøst og kedeligt blot at efterligne andre. Men det er det på ingen måde. Køkkenet på Nordisk Spisehus leverer mad på et meget ambitiøst og højt niveau.”.
5. juli 2013 · Læs anmeldelsen her

6 stjerner i Jyllands-Posten

“Fra første øjeblik var der lagt op til en aften af de minderige, og det holdt. I den samlede vurdering (…) kommer vi ikke uden om topkarakteren på seks stjerner. Alt fungerede, alt var i fineste balance”.
19. marts 2013 · Læs anmeldelsen her

Anmeldelse på Feinschmeckeren.dk

“Alt gik op i en højere enhed. Nordisk Spisehus er en gourmetrestaurant, og der lyder en klar anbefaling og stor opfordring til, at gourmetinteresserede slår et smut forbi M.P. Bruuns Gade 31″.
6. marts 2013 · Læs anmeldelsen her

Anmeldelse på ByensSpiseGuide.dk

“En oplevelse man husker – jeg er ikke bange for at sige, at den oplevelse jeg havde på Nordisk Spisehus, var bedre end den, jeg nogle gange har oplevet på både 1 og 2 stjernede Michelin-restauranter”.
25. februar 2013 · Læs anmeldelsen her

5 stjerner i Børsen

“En spændende balancegang mellem det enkle og det sofistikerede eksekveret i et unikt univers, hvor hyggelig komfort møder elegance, afslappet gæstfrihed møder professionalisme og begavet nutidig gastronomi og vinforståelse møder de klassiske dyder”.
9. nov 2012 · Læs anmeldelsen her

5 stjerner i Jyllands-Posten

“Der var øje på hver en gæst, og de seks stjerner for betjeningen er sikre. I denne runde bliver det til fem store stjerner med et plus for vinene samt en anbefaling: Prøv det opdaterede spisehus, du kommer til at være i de bedste hænder”.
19. juni 2012 · Læs anmeldelsen her