Aftenmenu

3 RETTER | 499 KR

”RODABALLO” | NORDISK SPISEHUS
Pighvar – Oliven – Tomat

”CARNE DE VACA” | NORDISK SPISEHUS
Oksesteg – Rødbede – Peberkorn

”VIOLETA” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Viol – Marcipan – Chokolade

* Hovedretten kan bestilles særskilt til 245 kr

5 RETTER | 699 KR

”RODABALLO” | NORDISK SPISEHUS
Pighvar – Oliven – Tomat

”CIGALA” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Jomfruhummer – Grisehale – Skinke

”HUEVOS” | NORDISK SPISEHUS
Æg – Trøffel – Manchego

”CARNE DE VACA” | NORDISK SPISEHUS
Oksesteg – Rødbede – Peberkorn

”VIOLETA” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Viol – Marcipan – Chokolade

* Hovedretten kan bestilles særskilt til 245 kr

TASTING MENU | 899 KR

”ESTURIÓN” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Caviar – Jordmandel

”RODABALLO” | NORDISK SPISEHUS
Pighvar – Oliven – Tomat

”CIGALA” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Jomfruhummer – Grisehale – Skinke

”HUEVOS” | NORDISK SPISEHUS
Æg – Trøffel – Manchego

”MOLLEJAS DE TERNERA” | NORDISK SPISEHUS
Kalvebrissel – Karse – Sherry

”CARNE DE VACA” | NORDISK SPISEHUS
Oksesteg – Rødbede – Peberkorn

”QUESO” | NORDISK SPISEHUS
Ost – Sødt – Sprødt

”VIOLETA” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Viol – Marcipan – Chokolade

”PUDIN” | NORDISK SPISEHUS
Brød – Vanilje – Fløde

* Hovedretten kan bestilles særskilt til 245 kr 

Se frokostmenu

 


Evening menu

3 COURSES | 499 KR

”RODABALLO” | NORDISK SPISEHUS
Turbot – Olive – Tomato

”CARNE DE VACA” | NORDISK SPISEHUS
Beef – Beetroot – Peppercorns

”VIOLETA” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Violet – Marzipan – Chocolate

* Main course can be ordered at DKK 245

5 COURSES | 699 KR

”RODABALLO” | NORDISK SPISEHUS
Turbot – Olive – Tomato

”CIGALA” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Langoustine – Pork Tail – Ham

”HUEVOS” | NORDISK SPISEHUS
Egg – Truffle – Manchego

”CARNE DE VACA” | NORDISK SPISEHUS
Beef – Beetroot – Peppercorns

”VIOLETA” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Violet – Marzipan – Chocolate

* Main course can be ordered at DKK 245

TASTING MENU | 899 KR

”ESTURIÓN” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Caviar – Chufa nut

”RODABALLO” | NORDISK SPISEHUS
Turbot – Olive – Tomato

”CIGALA” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Langoustine – Pork Tail – Ham

”HUEVOS” | NORDISK SPISEHUS
Egg – Truffle – Manchego

”MOLLEJAS DE TERNERA” | NORDISK SPISEHUS
Veal Sweetbread – Cress – Sherry

”CARNE DE VACA” | NORDISK SPISEHUS
Beef – Beetroot – Peppercorns

”QUESO” | NORDISK SPISEHUS
Cheese – Sweet – Crunchy

”VIOLETA” | MUGARITZ, SAN SEBASTIÁN
Violet – Marzipan – Chocolate

”PUDIN” | NORDISK SPISEHUS
Bread – Vanilla – Cream

* Main course can be ordered at DKK 245

See lunch menu