Oplev verdens vildeste molekylærgastronomi

Hos Nordisk Spisehus får du serveret retter fra nogle af verdens bedste kokke i udsøgt forening med vores egne, nordiske kreationer. Denne sensommer præsenterer vi stolt et samarbejde med nogle af pionererne inden for verdens vildeste molekylærgastronomi – José Andrés og Joshua Hermias fra den to-stjernede Michelin-restaurant minibar i Washington.

Glæd dig til at opleve retter, som vil skubbe til dine forestillinger om, hvad der er muligt med mad: Blomkål i en ny og formstøbt udgave, chicken shawarma rullet i kartoffelstivelse og en pre-dessert med friteret doughnut-is.

Besøg fra Washington
Molekylærgastronomi handler om at udforske gastronomiens mangfoldighed og undersøge alle processer og delprocesser af madlavningen nøje under lup. Derfor var det fantastisk at få besøg af selveste Joshua Hermias, køkkenchef hos minibar by José Andrés, til en tværkulinarisk legedag i det gyldne køkken på Nordisk Spisehus. Se billeder fra besøget på Nordisk Spisehus’ Instagram profil

Prikken over i’et er vinmenuen
Prikken over i’et i dit besøg her på Nordisk Spisehus er den særligt tilpassede vinmenu, som vores sommelier har sammensat med øje for smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Se frokostmenu

Se aftenmenu