Smag tre-stjernede Michelin-retter på Nordisk Spisehus

Hos Nordisk Spisehus får du serveret retter fra nogle af verdens bedste Michelin-køkkener i kombination med vores egne kreationer. Vi er umådeligt stolte over, lige nu, at præsentere dig for en række serveringer, som vi genskaber i samarbejde med stjernekokken Sven Elverfeld fra den tre-stjernede Michelin-restaurant Aqua.

Kulinarisk samarbejde med Sven Elverfeld
I begyndelsen af november tog vi på kulinarisk roadtrip ned gennem Danmark og Nordtyskland for at besøge Sven Elverfeld på hans hjemmebane i Wolfsburg. I køkkenet sammen med stjernekokken oplevede vi, hvordan traditionelle egnsretter bliver forvandlet til innovative, kreative og mindeværdige madoplevelser – oplevelser som vi nu glæder os til at forkæle dig med her hos Nordisk Spisehus.

3 tre-stjernede Michelin-retter på menuen
Må vi anbefale, at du vælger tasting menuen og får den komplette helaftensoplevelse med de tre Michelin-retter fra Aqua:

  • Ørred og rogn med salat, champignon og hasselnød
  • Kartoffel-”pot-au-feu” med spinat, æggeblomme og trøffel
  • Shiso og blomme med vanilje, kefir og hvid chokolade

Nøje tilpasset vinmenu
Prikken over i’et i dit besøg her på Nordisk Spisehus er den særligt tilpassede vinmenu, som vores sommelier har sammensat med øje for smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Se frokostmenuSe aftenmenu