Nyd smagen af sommerlige Michelin-retter

Hos Nordisk Spisehus får du serveret retter fra nogle af verdens bedste kokke i udsøgt forening med vores egne, nordiske kreationer.

Smag tre-stjernede Michelin-retter
Denne sommer præsenterer vi stolt et samarbejde med stjernekokken Jacob Jan Boerma og hans partner og sommelier Kim Veldmand fra den tre-stjernede Michelin-restaurant De Leest i Holland. Under et besøg til vores hollandske samarbejdspartner har vi lært restaurantens madfilosofi at kende, og vi har fået opskriften på to sublime aftenretter med hjem til vores gæster på Nordisk Spisehus.

Hummer med cumbava og krydderier
Glæd dig til at opleve Jacob Jan Boermas fantastiske Michelin-ret med hummer, cumbava og krydderier. Inspirationen til retten kommer fra Norden og Østen samt De Leests egen urtehave, hvor sommerens krydderurter og blomster gror. Du får også fornøjelsen af De Leests smagseksplosion af en dessert med blåbær, basilikum og yoghurt.

Prikken over i’et er vinmenuen
Prikken over i’et i dit besøg her på Nordisk Spisehus er den særligt tilpassede vinmenu, som vores sommelier har sammensat med øje for smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Se frokostmenu

Se aftenmenu