Smag Michelin-retter fra Milano på Nordisk Spisehus

Velkommen til Nordisk Spisehus. Her får du en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. Menukortet indeholder signaturretter fra nogle af verdens bedste kokke i udsøgt forening med vores egne nordiske kreationer.

Signaturretter fra Alice Ristorante
I april rejste Nordisk Spisehus’ køkkenchef, Kasper Pelle Christensen, til mageløse Milano for at stå i køkkenet sammen med Italiens måske bedste kvindelige kok. Viviana Varese fra Michelin-restauranten Alice lærte Kasper Pelle Christensen, hvordan det italienske køkken på mange måder minder om det nordiske køkken. Gode råvarer betyder alt, og smagen fra de enkelte råvarer bliver ført sammen for at opnå et større hele. Som når for eksempel en frisk og mousserende spumante kommer i selskab med delikat rødtunge og får serveringen til at sprudle af friskhed, saft og kraft.

Glæd dig til at opleve Nordisk Spisehus’ udsøgte gourmetretter i selskab med to sublime signaturrretter fra Michelin-restauranten Alice i Milano:

  • “Beautiful with soul”
    Brissel – Rødbede – Yoghurt
  • “Gia Rotta”
    Chokolade – Kaffe – Mandler

Vælg den fantastiske vinmenu
Prikken over i’et i din gourmetoplevelse her på Nordisk Spisehus er den særligt tilpassede vinmenu, som vores sommelier har sammensat med øje for smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Se frokostmenu

Se aftenmenu