Smag gourmetretter fra Michelin-restauranten Mugaritz

Aarhus har overtaget titlen som Europæisk Kulturhovedstad efter den spanske kystby San Sebastián. Dét vil vi gerne fejre sammen med dig, kære gæst, og derfor forkæler vi dig lige nu med en helt særlig menu; en menu vi har udviklet i samarbejde med San Sebastiáns anderkendte Michelin-restaurant Mugaritz.

Mugaritz overdrager den gastronomiske fakkel til Nordisk Spisehus
Man kan vel nærmest sige, at Mugaritz overdrager den gastronomiske fakkel til os i Aarhus. Hos Nordisk Spisehus glæder vi os til at præsentere dig for hele tre af Mugaritz’ Michelin-retter i spændende forening med vores egne, nordiske serveringer.

På den måde vil du opleve en gourmetmenu, der samler smagsnuancerne fra de to kulturhovedstæder, Aarhus og San Sebastián, i én gastronomisk hyldest til kulturåret 2017. Det er os en stor ære at præsentere dig for tre serveringer fra Mugaritz:

  • Forret med kaviar og jordmandel
  • Mellemret med jomfruhummer, grisehale og skinke
  • Dessert med viol, marcipan og chokolade

Nordisk og spansk gastronomi smelter sammen
Michelin-retterne bliver på skønneste vis forenet med vores egne, nordiske kreationer og præsenteret for dig i en gastronomisk hyldest til kulturåret 2017. Prikken over i’et er den særligt tilpassede vinmenu, som vores sommelier har sammensat med øje for smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Se frokostmenu

Se aftenmenu