Smag jicama, shiitake og wonton på nordisk manér

Hvad sker der, hvis man kombinerer Nordens rene råvarer med Hong Kongs hippe madscene? Der opstår et festfyrværkeri af nye, spændende smagsoplevelser!

Glæd dig til at opleve asiatiske delikatesser såsom sichuan-peber, shiitake-svampe og fyldte wontons i ny og nordisk fortolkning. Menuen er udviklet af køkkencheferne på Nordisk Spisehus i kulinarisk samarbejde med gourmetkokken Shane Osborn fra den anmelderroste restaurant Arcane i Hong Kong – Arcane som i øvrigt betyder “mystisk”, “hemmelig” og “okkult”.

Fra Arcane giver vi dig tre, eksklusive signaturretter:
• ”Dà bĭ mù yú” | Helleflynder – Jicama – Sesam
• ”Pái gŭ” | Tværreb – Løg – Spinat
• ”Yòu zĭ” | Yuzu – Yoghurt – Mandarin

Gourmetretterne bliver på skønneste vis forenet med vores egne nordiske kreationer. Du kan for eksempel se frem til at opleve delikate kammuslinger i udsøgt kombination med rogn fra de nordiske lande og smagfulde, grønne urter.

Prikken over i’et er den særligt tilpassede vinmenu, som vores sommelier har sammensat, så vinene på fornemste vis fremhæver og understøtter smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Se frokostmenu

Se aftenmenu