Nyd smagen af danske sommerretter

Hos Nordisk Spisehus får du en restaurantoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige. Vores køkkenchefer rejser jævnligt ud i verden for at hente inspiration hos de bedste Michelin-kokke. Igennem tiden er det blevet til mere end 25 Michelin-inspirerede menuer. Men denne sommer er der dømt fri leg i det gyldne køkken på Nordisk Spisehus.

Køkkenchefernes sommer-favoritter
Glæd dig til at opleve en menu, som udelukkende består af vores egne favorit-sommerretter – krydret med gastronomiske guldkorn, som vi har taget med os fra Michelin-samarbejderne igennem tiden.

Du vil opleve retter, der udspringer af den klassiske rejecocktail, retter du skal spise med fingrene og retter inspireret af kylling danoise og grill i haven. I denne søde sommertid skal du selvfølgelig også forkæles med Nordisk Spisehus’ nyfortolkning af jordbær med fløde.


”Vi serverer friske, danske jordbær ovenpå en silkeblød, syrnet flødefromage sammen med frisk jordbærsorbet, jordbærsirup med likør, en sprød kiks på krystalliseret honning, marinerede jordbær og en skummende hyldeblomstsaft. Umiddelbart ser retten simpel ud, men der ligger et stort arbejde bag hvert eneste element på tallerkenen.”
Køkkenchef Jacob Freitag


Vinmenuen er prikken over i’et
Må vi anbefale, at du bestiller vinmenuen, så du kan opleve vinenes utrolige evne til at balancere og fremhæve smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Se frokostmenuSe aftenmenu