Frankofil – en hyldest til gastronomiens fædreland

Denne vinter fejrer vi gastronomiens fædreland, Frankrig. Glæd dig til at opleve en menu, der emmer af franske fornemmelser. En menu, hvor fransk stolthed, simplicitet og kvalitet krydres med sæsonens lokale råvarer og nordisk innovation.

Menuen byder både på sarte og aromatiske smagsoplevelser – fra elegante østers til stegt due med masser af saft og kraft! Menuen indeholder desuden gastronomiske nyfortolkninger af kendte franske klassikere såsom salade nicoise.


”Vi elsker det franske køkken og dets kvalitet og simplicitet. Der er utroligt meget inspiration at hente – vi har for eksempel ladet os inspirere af den klassiske salad nicoise i vores servering ‘Tun – Kærnemælk – Haricots Verts’, som byder på fersk kvalitetstunfilet serveret med tomatconcassé, oliven, haricots verts og kærnemælkssauce. Saucen er tilsmagt med löjrom, der erstatter ægget i retten. ” fortæller Jacob Freitag, der er køkkenchef på Nordisk Spisehus.

Vinmenuen er prikken over i’et
Må vi anbefale, at du tilvælger vinmenuen, som er nøje sammensat af vores sommelier. Med vinmenuen vil du opleve vinenes utrolige evne til at balancere og fremhæve smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Nordisk Spisehus’ menu ‘Frankofil’ kan du opleve til og med onsdag d. 15. januar 2020.

Se frokostmenuSe aftenmenu