De fem sanser

Hos Nordisk Spisehus får du en restaurantoplevelse, som er mere end bare god mad og vin. Vi ser det som vores fornemste opgave at overraske og begejstre dig som gæst, og vi har derfor forberedt en 360 graders restaurantoplevelse for alle dine sanser.

Menuen er udviklet af vores to erfarne køkkenchefer i tæt samarbejde med en af Barcelonas vildeste stjernekokke. Jordi Artal er manden bag Michelin-restauranten Cinc Sentits – der i øvrigt betyder ”de fem sanser” – og da vi besøgte ham i hans køkken i Barcelona, indviede han os i sine gastronomiske hemmeligheder.

Blæksprutte-tuile og reduceret cava
Spiser du hos os til aften, skal du glæder dig til Jordi Artals forrygende Michelin-servering med helleflynder, skorzonerrod og østers. Fisken bliver marineret i hvidløgsolie, tilberedt ved 55 grader og ført sammen med friteret østers, sprød blæksprutte-tuile, stegt skorzonerrod og reduceret cava.


”Helleflynderen bliver meget delikat i strukturen, og sammen med den eksklusive smag af østers og cava, og det lækre knas fra den sorte blæksprutte-tuile, er retten en oplevelse for både smags- og synssansen.”
Køkkenchef Jacob Freitag


Vinmenuen er prikken over i’et
Må vi anbefale, at du tilvælger vinmenuen, som er nøje sammensat af vores sommelier og restaurant-souschef. Med vinmenuen vil du opleve vinenes utrolige evne til at balancere og fremhæve smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Nordisk Spisehus’ sanselige Barcelona-menu kan du opleve frem til (og med) onsdag d. 16. januar 2019.

Se frokostmenuSe aftenmenu