Smag Michelin-retter fra New York

Her på Nordisk Spisehus får du serveret forårets store smagsoplevelser fra vores køkkenchefer og fra vores nye samarbejdspartner i New York, den legendariske Michelin-kok Daniel Boulud. Vi besøgte Daniel Boulud i hans køkken i New York i februar, og her udvalgte vores køkkenchefer tre storslåede Michelin-retter, som vi glæder os til at genskabe for dig, når du kommer for at nyde en aften på Nordisk Spisehus:

• Kammusling – Avocado – Caviar
• Krabbe – Selleri – Havtorn
• Rabarber – Grape – Fennikel

Vinmenuen er prikken over i’et
Må vi anbefale, at du bestiller vores vinmenu og oplever vinenes utrolige evne til at balancere smagsnuancerne i hver enkelt servering. Ligesom selve menuen, tager også vinmenuen udgangspunkt i forårets store smagsoplevelser og køkkenchefernes samarbejde med den to-stjernede Michelin-restaurant DANIEL i New York.

Se frokostmenuSe aftenmenu