Aroma & smag – Østen møder Norden

Hos Nordisk Spisehus får du en restaurantoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige. Dette forår kan du opleve en menu, der består af vores køkkenchefers kreative kreationer, krydret med kulinarisk inspiration fra Nordisk Spisehus’ verdensomspændende samarbejder og rejser gennem tiden.

Glæd dig til at opleve en menu, hvor Østen møder Norden i en unik gastronomisk forening. Et magisk møde, der byder på aroma, asiatiske toner og smagsoplevelser i absolut særklasse.

”Når eksotiske asiatiske ingredienser fusionerer med nordiske råvarer og kreationer, opstår der nogle helt nye og unikke smagsnuancer, som jeg glæder mig til at præsentere for vores gæster”
Køkkenchef Jacob Freitag

Yuzu, kammusling og druetang
Menuen byder blandt andet på en delikat forret, hvor Norden møder Japan. Om serveringen fortæller Jacob Freitag:


”Vi sammensætter for eksempel den eksklusive japanske citrusfrugt yuzu med delikat norsk kammusling. Yuzu smager på én gang sødmefuldt, bittert og syrligt, og den fungerer rigtig godt i samspil med den sødlige og nøddeagtige smag fra kammuslingen”, fortæller Jacob Freitag.  .” Køkkenchef Jacob Freitag


Vi forkæler dig med en ekstra servering
Vores køkkenchefer elsker at forkæle dig som gæst! Derfor har de denne gang udvidet aftenmenuerne med en ekstra servering, så du kan glæde dig til endnu flere smagsoplevelser.

Vinmenuen er prikken over i’et
Må vi anbefale, at du tilvælger vinmenuen, som er nøje sammensat af vores sommelier og restaurant-souschef. Med vinmenuen vil du opleve vinenes utrolige evne til at balancere og fremhæve smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Nordisk Spisehus’ menu Aroma & smag – Østen møder Norden kan du opleve fra torsdag d. 28. marts 2019.

Se frokostmenuSe aftenmenu