Middelhavets perler

Dette efterår kan du opleve en menu, der emmer af middelhavsstemning. De store olivenlunde, fiskene i havet, solmodne grøntsager og friske krydderurter – Middelhavet imponerer med vidunderlige aromaer, fuldendte smage og fredfyldte ferieminder.

Vi har udforsket middelhavsregionen og håndplukket en perlerække af eksotiske ingredienser og klassiske retter. Du får det bedste fra ’de varme lande’ krydret med sæsonens lokale råvarer og vores innovative nordiske tilgang. Smag blandt andet en nyfortolkning af tzatziki, som vi har forvandlet til en frisk dessert.


”Vi elsker at udfordre traditionerne – Hvem siger, at man ikke kan spise tzatziki til dessert? Vores take på tzatziki er godt nok uden hvidløg, men ellers har vi taget alle rettens smage, skilt dem ad og sammensat dem på ny med elementer af yoghurtsorbet, basilikumsolie, agurk parisienne, sprøde macarons og en ’slush ice’ på agurke- og mynte-bouillon,” fortæller Jacob Freitag, der er køkkenchef på Nordisk Spisehus.

Menuen indeholder desuden gastronomiske nyfortolkninger af andre kendte klassikere såsom to italienske favoritter: Bruschetta og carpaccio.

Vinmenuen er prikken over i’et
Må vi anbefale, at du tilvælger vinmenuen, som er nøje sammensat af vores sommelier. Med vinmenuen vil du opleve vinenes utrolige evne til at balancere og fremhæve smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Nordisk Spisehus’ menu ‘Middelhavets perler’ kan du opleve til og med onsdag d. 13. november 2019.

Se frokostmenuSe aftenmenu