Smagsoplevelser fra sommerlandet

Sæsonens danske råvarer slår tonen an, når du får serveret sommerens store smagsoplevelser her på Nordisk Spisehus. Friskfanget fisk og skaldyr, dansk kvalitetskødkvæg og sprødt sommergrønt – vores kokke har udforsket det skønne danske sommerland og inviterer dig med på opdagelse i dets overdådige
spisekammer.

Hemmeligheden bag enhver smagfuld servering er gode råvarer. Heldigvis bugner det danske sommerlandskab af friske råvarer og passionerede producenter, der kan sit kram, leverer høj kvalitet og ikke mindst er utrolig inspirerende”, fortæller Kasper Pelle Christensen, køkkenchef hos Nordisk Spisehus.

Ingen sommer uden jomfruhummer
Med sig fra Skagen Fiskeauktion har køkkencheferne for eksempel de mest eksklusive, havfriske hummere direkte fra de danske farvande: ”Det var fascinerende at mærke stemningen til selve auktionen, se hummerne blive sorteret med håndkraft og opleve den friske duft af hav i næseborene”, fortæller Jacob Freitag, køkkenchef på Nordisk Spisehus. Og serveringen med jomfruhummer lader da også netop kvaliteten tale for sig selv:  


Jomfruhummeren er så frisk, at den nærmest stadig spræller på tallerkenen. Retten er enkel, blød og cremet med en sauce på sommerurter, havfrisk jomfruhummer, sprøde ristede boghvedekerner samt en frisk, citruslignende smag af havesyre – det er comfort food, kvalitet og velsmag for fuld udblæsning!”, fortæller Jacob Freitag, køkkenchef på Nordisk Spisehus.  

På menuen kan du blandt andet også opleve røget makrel fra Skagen Røgeri, økologiske æg fra Niels & Gretes gård i de østjyske bakker samt Krondild-ost fra Troldhede Mejeri i Videbæk. Glæd dig til en menu med lette sommerserveringer og gastronomiske nyfortolkninger af danske klassikere.

Vinmenuen er prikken over i’et
Må vi anbefale, at du tilvælger vinmenuen, som er nøje sammensat af vores sommelier og restaurant-souschef. Med vinmenuen vil du opleve vinenes utrolige evne til at balancere og fremhæve smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Nordisk Spisehus’ menu ‘Smagsoplevelser fra sommerlandet’ kan du opleve fra torsdag d. 30. maj 2019.

Se frokostmenuSe aftenmenu