Vores livretter & jeres favoritter

Dette efterår kan du opleve intet mindre end vores gæsters største favorit-retter igennem tiden og vores egne, personlige livretter – krydret med gastronomiske guldkorn, vi har taget med os fra vores verdensomspændende Michelin-samarbejder.

Du vil opleve gastronomi, som gemmer på store, smagsmæssige overraskelser. Glæd dig for eksempel til at opleve køkkenchefernes yndlingsfisk, pighvar, i en ny og anderledes forening med basilikum og skaldyrsbisque. Og til at smage en ikke helt almindelig tiramisu; den klassiske, italienske dessert har vi splittet ad i atomer og samlet igen på ny med elementer af kaffeis, vaniljecreme og frugtig timut-peber.


”Vi går et skridt videre end den traditionelle lag-på-lag-teknik. Faktisk splitter vi den klassiske dessert ad i atomer og justerer og samler smagene på ny med elementer af kaffeis, vaniljecreme og det frugtige og krydrede timut-peber.”
Køkkenchef Jacob Freitag


Vinmenuen er prikken over i’et
Må vi anbefale, at du bestiller vinmenuen, som er nøje sammensat af vores sommelier og restaurant-souschef. Med vinmenuen oplever du nemlig vinenes utrolige evne til at balancere og fremhæve smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Nordisk Spisehus’ efterårsmenu kan du opleve frem til (og med) onsdag d. 7. november.

Se frokostmenuSe aftenmenu