Et studie i trestjernet gastronomi

Hos Nordisk Spisehus får du en restaurantoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige. Her i starten af 2019 giver vi dig to funklende aftenserveringer fra Hollands gastronomiske spydspids: Den tre-stjernede Michelin-restaurant De Librije.

”Det er en kæmpe oplevelse at spise på en tre-stjernet Michelin-restaurant. Her bliver maden nærmest ophøjet til en kunstform, og dét synes vi kunne være sjovt for vores gæster at opleve,”
Køkkenchef Jacob Freitag

Ørred-ceviche og en hel due
Fra Hollands tre-stjernede Michelin-restaurant, De Librije, præsenterer Nordisk Spisehus en aftenservering med ørred, løvstikke og sherry og en signaturret med due, hasselnød og kålrabi. Om serveringerne fortæller Jacob Freitag:


”Serveringen med ørred indeholder vanvittigt mange ingredienser. Her er tale om en kompleks ret med rigtig mange forskellige elementer, smage og detaljer. En sherrysauce bliver anrettet med grøn løvstikkeolie og sættes så sammen med ørred-ceviche, der bliver dækket af marinerede græskarflager og overstrøet med tørrede svampe. Due-serveringen er så langt fra hverdagsmad som man kan komme. Her viser vi, hvordan alle dele af duen kan forvandles – både skrog, vinger og lår – til en overdådig, gastronomisk helhedsoplevelse.” Køkkenchef Jacob Freitag


Aftenretter med rødder i sæsonen
På tasting menuen bliver de to hollandske Michelin-retter serveret i forening med fem af Nordisk Spisehus’ egne aftenserveringer. Her har køkkencheferne lagt vægt på at fange smagen og essensen af sæsonen, og derfor er rogn også hovedingrediensen på en af forretterne.

Vinmenuen er prikken over i’et
Må vi anbefale, at du tilvælger vinmenuen, som er nøje sammensat af vores sommelier og restaurant-souschef. Med vinmenuen vil du opleve vinenes utrolige evne til at balancere og fremhæve smagsnuancerne i hver enkelt servering.

Nordisk Spisehus’ trestjernede Michelin-menu kan du opleve frem til (og med) onsdag d. 27. marts 2019.

Se frokostmenuSe aftenmenu