Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene har vores sommelier, Søren Appel Hansen, valgt så de understøtter hver enkelt servering på din aftenmenu.

2016, Weisser Burgunder, Weingut Wittmann, Rheinhessen, Tyskland
2017, Riesling, LochRiesling, Manfred Loch, Mosel, Tyskland
2016, Grüner Veltliner, Kammern, Weingut Hirsch, Kamptal, Østrig
2017, Rose Prestige, Domaine Montrose, Côtes de Thongue, Languedoc
2016, Pinot Noir, Grande Cuvée, Soléna Estate, Willamette Valley, Oregon, USA
2017, Syrah, Crozes-Hermitage, Franck Balthazar, Nord Rhône
2017, Maury Blanc, Domaine les Terres de Fagayra, Roussillon, Frankrig
2015, Sauvignon Blanc, Beerenauslese, Tschida, Burgenland, Østrig

Priserne på vinmenuerne til 4 retter, 6 retter og tasting menuen er hhv. 399 kr, 599 kr og 799 kr.

Sommelier og restaurantsouschef, Søren Appel Hansen, fortæller om vinmenuen:

”Vinene er udvalgt med inspiration fra det elegante, som det nordiske og asiatiske køkken byder på i vores menu. Derfor er der valgt unge og friske vine, som har deres frugt og saft i behold. Retterne udfordrer vinene med deres nuancer af yuzu, shiso, wasabi, ingefær, chili, røg, mango, safran m.fl., hvilket komplimenterer vinenes aromaprofil. Tag for eksempel LochRiesling fra Weinhof Herrenberg: Den er lavet på Riesling-druer, der er høstet sent og fuldt modne med et højt sukkerindhold. Vinen opnår eksotiske toner, der spiller perfekt sammen med den ungdommelige syre og mineralitet – Så kan wasibien godt komme på bordet!”

Se frokostmenuSe aftenmenu