Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene har vores sommelier, Søren Appel Hansen, valgt så de understøtter hver enkelt servering på din aftenmenu.

NV, Reserve de l´Hommée, Roger Coulon, Vrigny, Champagne
2015, Riesling, Kabinett, Fass 3, Julien Haart, Mosel, Tyskland
2015, Grüner Veltliner, Gaisberg, Hirsch, Kamptal, Østrig
2015, Chardonnay, Adelsheim Vineyard, Willamette Valley, Oregon, USA
2017, Sangiovese/Merlot, The Juice Asylum, Avignonesi, Toscana, Italien
2010, Ch. Bernateau, Saint Emilion Grand Cru, Bordeaux
2016, Maury Blanc, Les Terres de Fagayra, Roussilion
2015, PX, Casa del Inca, Equipo Navazos, Montilla, Spanien

Priserne på vinmenuerne til 3 retter, 5 retter og tasting menuen er hhv. 349 kr, 549 kr og 749 kr.

Om vinmenuen fortæller sommelier og restaurantsouschef, Søren Appel Hansen: “Menuen ”Vores livretter & Jeres favoritter” er kombineret med yndlings-vine fra nær og fjern. De klassiske vine og druer fra de europæiske områder understøtter og komplimenterer de enkelte retter. Jeg har lagt vægt på at udvælge vine fra små producenter, hvor karakter, terroir og smag går op i en højere enhed, mens vinene stadig viser en bred vifte af, hvad den moderne vinverden kan tilbyde. Derfor er der også blevet plads til en fantastisk Chardonnay fra vores ynglingsområde inden for oversøiske vine, Oregon i USA. Alt er valgt med den største respekt for de fantastiske nuancer og aromaer i retterne.”

Se frokostmenuSe aftenmenu