Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene har vores sommelier, Søren Appel Hansen, valgt så de understøtter hver enkelt servering på din aftenmenu.

Sommelier og restaurantchef, Søren Appel Hansen, fortæller om vinmenuen:
”Vinmenuen er sammensat af vine fra Middelhavsregionen. Alle producenterne er små og passionerede. Det giver et unikt billede af, hvor differentieret produktet ‘vin’ kan være. Nogle af druesorterne er kendte, andre ukendte, men alle er de produceret med den største respekt for lokale traditioner og med et moderne udtryk.

2016, Soave, Calvarino, Pieropan, Veneto, Italien
2018, Pastel Rose, La Realtiere, Coteaux d´Aix en Provence
2017, Evidénce, Clos Lapeyre, Jurancon, Pyrenæerne
2018, L´Alicente, Catherine Bernard, Montpellier, Rousillon
2017, Sangiovese, “Ottantadue”, Il Carnasciale, Toscana, Italien
2015, Barbera d´Asti, Bruno Rocca, Barberesco, Piemonte, Italien
2014, Josefina Piñol, Celler Piñol, Terra Alta, Catalonien, Spanien
2018, Moscato d´Asti, Bricco Quaglia, La Spinetta, Piemonte, Italien

Priserne på vinmenuerne til 4 retter, 6 retter og tasting menuen er hhv. 399 kr, 599 kr og 799 kr.

Ønsker du ikke alkohol, eller vil du prøve noget nyt? Vi har sammensat en saftmenu med 3 glas saft, som komplementerer de enkelte retter på bedste vis. Pris: 199 kr.

Se frokostmenuSe aftenmenu