Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene har vores sommelier, Søren Appel Hansen, valgt så de understøtter hver enkelt servering på din aftenmenu. Om vinmenuen fortæller Søren Appel Hansen:

“Vinene er udvalgt, så de skaber en dejlig harmoni med det amerikanske udtryk som køkkenet har givet retterne, der ellers er bygget op omkring de nordiske ingredienser. Derfor er vinene også fundet på vingårde, som generelt ligger i kølige områder på den amerikanske vestkyst. Det er områder, der frembringer nuancerede vine med god frugt og frisk syre og som spiller fortrinligt sammen med det mere elegante, nordiske udtryk. For eksempel er Chardonnay’en fra Horse Heaven Hills et eksempel på, hvordan den klassiske lagring på egetræ er blevet kombineret med ståltanke, så vinene både opnår toner af citrusfrugter men også et mere eksotisk og blomstret udtryk samt sarte noter af eg og vanilje.”

NV, Brut Excellence, Scharffenberger, Mendocino County, Californien
2015, Chenin Blanc, Les Borderies, Le Rocher des Violettes, Montlouis-sur-Loire, Loire
2018, Pinot Gris, Pike Road, Willamette Valley, Oregon
2014, Chardonnay, H3, Horse Heaven Hills, Columbia Crest, Washington State
2017, Zinfandel, Meyer´s Hus Vineyard, Leo Steen, Dry Creek Valley, Californien
2016, Cabernet Sauvignon, Indian Wells, Ch. Ste. Michelle, Columbia Valley, Washington State
NV, 5 Years, Rich Reserva, Blandy´s, Madeira
2018, Monbazar, Chateau Barouillet, Monbazillac

Priserne på vinmenuerne til 4 retter, 6 retter og tasting menuen er hhv. 399 kr, 599 kr og 799 kr.

Ønsker du ikke alkohol, eller vil du prøve noget nyt? Vi har sammensat en saftmenu med 3 glas saft, som komplementerer de enkelte retter på bedste vis. Pris: 199 kr.

Se frokostmenuSe aftenmenu