Vinmenu

Forkæl dig selv med en vinmenu, som på fornem vis understøtter hver enkelt ret og giver dig en komplet smagsoplevelse. Vores sommelier, Søren Appel Hansen, har i anledning af vores samarbejde med Michelin-restauranten minibar by José Andrés udvalgt en række helt fantastiske vine:

NV, Blanc de Blancs D´Ay, Gaston Chiquet, Champagne
2016, Albarino, Dandelión, Bodegas Nanclares, Rias Baixas, Spanien
2016, Pinot Gris, Herrenweg, Dom. Armand Hurst, Alsace
2015, Chardonnay, Vintner´s Reserve, Kendall-Jackson, Californien
2013, Pinot Noir, Dundee Hills, Sokol Blosser, Oregon
2014, Cabernet Sauvignon, H3, Columbia Crest, Washington State
10 Years old White Port, Quinta Santa Eufêmia, Douro, Portugal
2015, Mourvedre, Late Harvested, Cline Cellars, Californien

Om vinene siger sommelier og restaurantsouschef Søren Appel Hansen: ”Vinene er udvalgt for deres frugt, dybde og intensitet, som er klassiske kendetegn ved de Amerikanske vine. De amerikanske vine har jeg kombineret med nogle af de mere klassiske udtryk fra europæiske områder. Tilsammen giver vinene en oplevelse af vinverdenens utrolige variation. F.eks. dessertvinen på Mourvedre-druen fra Cline Cellars. Her vil du opleve, hvordan en klassisk sydfransk drue under varmere forhold i Californien kan give toner af chokolade, blommer, kaffe og tobak samt stadig være balanceret af en frisk syre.” 

Priserne på vinmenuerne til 3 retter, 5 retter og tasting menuen er hhv. 349 kr, 549 kr og 749 kr.

Se frokostmenuSe aftenmenu