Vinmenu

Forkæl dig selv med en vinmenu, som på fornem vis understøtter hver enkelt ret og giver dig en komplet smagsoplevelse. Vores sommelier, Søren Appel Hansen, har i anledning af vores samarbejde med Michelin-restauranten Mugaritz fra San Sebastián udvalgt en række helt fantastiske vine fra Spanien:

2013, Dama de Naveran, Finca de Naveran, Penedes, Spanien
2014, Rioja Blanco, Bodegas Bhilar, Rioja, Spanien
2014, Albarino, Pazo Barrantes, Rias Baixas, Spanien
2014, Carinyena/Garnatxa, Acústic Celler, Montsant, Spanien
No. 52 La Bota de Palo Cortado, Equipo Navazos, Andalusien, Spanien
2014, Tempranillo, Corral de Campanas, Quinta Quietud, Toro, Spanien
2015, Moscatel, Bodegas Ochoa, Navarra, Spanien
2012, Pedro Ximenez, Don PX, Bodegas Toro Albalá, Montilla-Moriles, Spanien

”De spanske vine byder på et eventyr af smagsindtryk. Du vil opleve, hvordan fortidens tanker om vine lagret lang tid på fad kombineres med nutidens korte lagring, og det bliver til vine med saft og kraft. På vores vinmenu kan du i øjeblikket opleve nogle af de ungdommelige vinområder, der præger det nye Spanien. Toro-området er repræsenteret ved Quinta Quituds 2014 Corral de Campanas – Tempranillo i et nyt udtryk fra unge vinstokke! Glæd dig også til at opleve Acustic Celler i Catalonien – en vin som udtrykker Montsants højtbeliggende vinmarker, der bidrager til kompleksitet fra de kølige nætter samt intensitet fra masser af solrige timer. Acustic Celler viser, hvordan område, drue og lagringen går op i en højere enhed,” fortæller sommelier Søren Appel Hansen.

Priserne på vinmenuerne til 3-, 5- og 9-retter er hhv. 349 kr, 549 kr og 799 kr.

Se frokostmenuSe aftenmenu