Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene har vores sommelier, Søren Appel Hansen, valgt så de understøtter hver enkelt servering på din aftenmenu.

2014, Pètillant, Le Rocher des Violettes, Xavier Weisskopf, Montlouis-sur-Loire, Loire
2013, Riesling, Lemelson Vineyards, Willamette Valley, Oregon, USA
2017, Chardonnay/Pinot Bianco, Réserve della Contessa, Manincor,Trentino/Alto Adige, Italien
2004, Marsala Superiore Riserva, Semi-Secco, Florio, Sicilien, Italien
2009, Rosso di Montalcino, Querca Bettina, Toscana, Italien
2016, Petite Sirah, Ramsay, North Coast, Californien, USA
2017, Maury Blanc, Domaine les Terres de Fagayra, Roussillon, Frankrig
2016, Brin de Folie, Doux, Damien Bonnet, Gaillac, Frankrig

Priserne på vinmenuerne til 3 retter, 5 retter og tasting menuen er hhv. 349 kr, 549 kr og 749 kr.

Sommelier og restaurantsouschef, Søren Appel Hansen, fortæller om vinmenuen:
“Vinene på vinmenuen er klassiske vine fra små producenter, som understøtter og komplimenterer de enkelte retter. Der er lagt vægt på at udvælge vine hvor karakter og smag går op i en højere enhed, mens de stadig viser en bred vifte af hvad den moderne vinverden kan tilbyde, og derfor er der også blevet plads til en fantastisk Riesling fra vores yndlingsområde for oversøiske vine, Oregon. Rieslingen bliver serveret til første servering fra vores samarbejdspartner ”De Librije” i Holland. Både retten og vinen har en fantastisk nuanceret aromaprofil som perfekt komplimenterer hinandens syre, sødme og fedme.”

Se frokostmenuSe aftenmenu