Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene har vores sommelier, Søren Appel Hansen, valgt så de understøtter hver servering og giver dig en rejse gennem nogle af de mest klassiske vinområder i Europa. Køkkenet har på menuen arbejdet med de velkendte smage og dette har givet mulighed for at præsentere vine med en elegance, som passer perfekt til den danske sommer.

2015, Chenin Blanc, Les Borderies, Montlouis-Sur-Loire, Xavier Weisskopf, Loire
2015, Sylvaner, Rödelseer, Weingut Weltner, Franken, Tyskland
2016, Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, ”Harmonie”, Dom. Chatelain, Loire
2015, Chardonnay, Bourgogne Vèzelay, Dom. de la Cadette, Bourgogne
2016, Pinot Noir, Anton Bauer, Wagram, Østrig
2016, Syrah, Crozes-Hermitage, Franck Balthazar, Rhone
2016, Brachetto D´Acqui, Torelli, Piemonte, Italien

Priserne på vinmenuerne til 3 retter, 5 retter og tasting menuen er hhv. 349 kr, 549 kr og 749 kr.

Sommelier og restaurantsouschef, Søren Appel Hansen, fortæller om vinmenuen: ”Det er højsæson for sprøde og saftige råvarer, så hvorfor ikke kombinere dette med hvidvin med friske og ungdommelige toner – derfor skal du nyde Sauvignon Blanc fra Pouilly-Fumé med toner af stikkelsbær, solbærbusk, hø og røg. Den hvide bourgogne fra Vézelay i det nordligste bourgogne byder på mineralske nuancer og grønne toner, som ærter og bønner, og slutter med en let cremet karakter. Jeg har også fundet plads til rødvin med intensitet. Her en af Franck Balthazars unikke vine fra den nordlige del af Rhone. En vin lavet på syrah fra Crozes-Hermitage med mørke bær, tjære og en røget bouquet. En ren forkælelse til retten med okse.”

Se frokostmenuSe aftenmenu