Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene har vores sommelier, Søren Appel Hansen, valgt så de understøtter hver enkelt servering på din aftenmenu.

2016, De Nit Rose, Raventós i Blanc, Conca del Riu Anoia, Penedes, Catalonien
2016, Garnacha Blanca, Amphora, Kha Mé, Bodegas Bhilar, Rioja
2017, Treixadura, Coto de Gomariz, Ribeiro, Galicien
NV, Late Harvest Chardonnay, Venganza Dulce, Dominio de Punctum, Castilla-La Mancha
2016, Tempranillo, Arenisca, M. Cantalapiedra, Toro, Castilla y León
2016, Garnacha, Dido, ”La Universal”, Sara Pérez i René Barbier, Montsant, Catalonien
NV, Solera Gran Selection, Bodegas Abanico, Empordà, Catalonien

Priserne på vinmenuerne til 3 retter, 5 retter og tasting menuen er hhv. 349 kr, 549 kr og 749 kr.

Om vinmenuen fortæller sommelier og restaurantsouschef, Søren Appel Hansen:

”Vores samarbejde med den spanske Michelin-restaurant Cinc Sentits åbner op for at udforske de spanske vine. Mange producenter har i de senere år flyttet fokus fra kvantitet til kvalitet. Små druedyrkere bliver opsøgt af producenterne med håb om at købe deres druer. Her snakker vi druer af fantastisk kvalitet fra ældgamle vinstokke med høj aromaprofil og unikke druesorter, som næsten var gået i glemmebogen på den internationale vinscene.”

“De valgte vine fortæller alle en historie om, hvad Spanien kan i øjeblikket: Unge vine med saft og frugt samt drikbare i deres ungdom, udført af nogle af de stjerneproducenter, som tegner fremtiden for, hvad spansk vin byder på i fremtiden.”

Se frokostmenuSe aftenmenu