Vinmenu

Forkæl dig selv med en vinmenu, som på fornem vis understøtter hver enkelt ret og giver dig en komplet smagsoplevelse. Vores sommelier, Søren Appel Hansen, har i anledning af vores samarbejde med restaurant DANIEL** i New York udvalgt en række helt fantastiske vine:

2015, Riesling, Ponzi Vineyards, Willamette Valley, Oregon, USA
2016, Rully, ”En Rosey”, Maison Chanzy, Bourgogne
2016, Sauvignon Blanc, Wairau Reserve, Saint Clair, Marlborough, New Zealand
2015, Spätburgunder, Holzfass, Battenfeld-Spanier, Rheinhessen, Tyskland
2016, Chénas, La Soeur Cadette, Beaujolais, Bourgogne
2015, L’Olivette, Clos Marie, Pic Saint Loup, Languedoc
2015, Sauternes, Chateau Pascaud-Villefranche, Barsac, Bordeaux

Priserne på vinmenuerne til 3 retter, 5 retter og tasting menuen er hhv. 349 kr, 549 kr og 749 kr.

Sommelier og restaurantsouschef, Søren Appel Hansen, fortæller om vinmenuen: ”Vinmenuen er sammensat med inspiration fra Daniel Bouluds opvækst i det sydfranske. Du vil opleve vine med frugt, saft og elegance. DANIELs køkken bevæger sig i en stil, hvor det klassiske, franske cuisine bliver kombineret med inspiration fra andre verdensdele og klodens bedste råvarer. Dette har jeg videreført i vinmenuen. De franske vine bliver her udfordret af druerne Riesling, Sauvignon Blanc og Pinot Noir lavet i andre lande men med klare referencer til de smage, man kender fra den traditionelle, franske vinhistorik.”

Se frokostmenuSe aftenmenu