Vinmenu

Forkæl dig selv med en vinmenu, som på fornem vis understøtter hver enkelt ret og giver dig en komplet smagsoplevelse. Vores sommelier, Søren Appel Hansen, har i anledning af vores samarbejde med Michelin-restauranten Alice i Milano udvalgt en række helt fantastiske vine fra Italien:

2010, Perlé, Ferrari, Brut, Trento
2015, Catarratto, Porta del Vento, Sicilien
2015, Terlaner Classico, Cantina Terlan, Alto Adige
2015, Langhe Rosso, G.D. Vajra, Piemonte
2014, Ripasso Valpolicella, Monte Tabor, Fidora, Veneto
2014, Tre, Brancaia, Toscana
2015, Recioto della Valpolicella, Lenotti, Veneto
2011, Moscato, ”Blumarine”, Feudi del Pisciotto, Sicilien

Priserne på vinmenuerne til 3-, 5- og 9-retter er hhv. 349 kr, 549 kr og 799 kr.

Om vinmenuen fortæller sommelier og restaurantssouschef, Søren Appel Hansen: ”Vinene er udvalgt for deres autentiske udtrykt og nyskabende tilgang til den Italienske vinstil. Italien har i længere tid været i rivende udvikling, både mht. de klassiske vine og nytænkende vinproducenter. Cattarato vinen, som vi på Nordisk Spisehus serverer til jomfruhummer, er lavet på druer fra vinstokke plantet i årene fra 1974 til 1984. Her ser man, hvordan Porta del Vento vinhuset udnytter de kolde vinde højt på Sicilien til at dyrke druer med vibrerende frisk syre og parfumeret aromaer. Det klassiske er derimod repræsenteret ved Recioto della Valpolicella fra Veneto – en dejlig dessertvin som komplimenterer vores tiramisu-inspirerede dessert med mørke bær, afdæmpet sødme samt kaffe og kakaotoner.”

Se frokostmenuSe aftenmenu