Vinmenu

Forkæl dig selv med en vinmenu, som på fornem vis understøtter hver enkelt ret og giver dig en komplet smagsoplevelse. Vores sommelier, Søren Appel Hansen, har i anledning af vores samarbejde med den tre-stjernede Michelin-restaurant Aqua udvalgt en række helt fantastiske vine:

2015, Riesling, Kabinett Feinherb, Scharzhofberger, R. von Kesselstatt, Mosel, Tyskland
2016, Grauer Burgunder ”S”, Steingrube, Weingut Seehof, Rheinhessen, Tyskland
2015, Sylvaner, Rödelsee, Weingut Weltner, Franken, Tyskland
2014, Pinot Gris, Mambourg Grand Cru, Maurice Schoech, Alsace
2015, Pinot Noir, Von Unserm, Balthasar Ress, Rheingau, Tyskland
2015, Blaufränkisch, Rosi Schuster, Burgenland, Østrig
10 Years old White Port, Quinta Santa Eufêmia, Douro, Portugal
2015, Riesling, Auslese, Ölberg, Kühling-Gillot, Rheinhessen, Tyskland

Priserne på vinmenuerne til 3 retter, 5 retter og tasting menuen er hhv. 349 kr, 549 kr og 749 kr.

Sommelier og restaurantsouschef, Søren Appel Hansen, fortæller om vinmenuen: ”Vinene fra Tyskland er steget i kvalitet, og det har bragt de tyske vine tilbage til verdenseliten, ligesom da prisen på en flaske tysk sød Riesling for 200 år siden kostede mere end de dyreste vine fra Bordeaux. Vinmenuen lige nu på Nordisk Spisehus er sammensat med hovedvægt på de tyske vine og druesorter: Riesling, Pinot Gris, Sylvaner og Pinot Noir. Nuancerne fra de forskellige druer og områder giver et flot sammenspil med de enkelte retter, om det være sig retten med kartoffel og trøffel kombineret med Pinot Noir eller om det være sige den klassiske Sylvaner fra Franken til den dampede rødtunge.”

Se frokostmenuSe aftenmenu