Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene har vores sommelier, Søren Appel Hansen, valgt så de understøtter hver enkelt servering på din aftenmenu.

“Vinmenuen er en blanding af vine fra klassiske franske områder samt mere ukendte områder. Alle vine er udvalgt fra producenter, som laver vine med respekt for traditionerne, terrior og druesort. De elegante og vinøse vine komplimenterer på bedste vis køkkenets kreationer. Til hovedretten serveres f.eks. en fremragende Moulin à Vent 2015 fra Thibault Liger-Belair –  en vin der beviser, at Beaujolais i de seneste år har gjort store forbedringer og her overrasker med mørk frugt og kompleks bouquet… Glæd dig!” – Søren Appel Hansen.

2017, Muscadet Sèrve et Maine, Clos des Allées, Domaine Pierre Luneau-Papin, Loire
2018, Riesling Nature, Lerchenberg, Becker, Alsace
2018, Mâcon-Loché, En Près Forêt, Dom. Clos des Rocs. Bourgogne
2018, Sillon, Les Cortis, I & J Decoster Coiffier, Bugey
2014, Tradition, Domaines Henri Maire, Côtes du Jura, Jura
2015, Moulin à Vent, Les Vieilles Vignes, Thibault Liger-Belair, Beaujolais
2017, Banyuls, Rimage, M. Chapoutier, Banyuls, Roussillon
2016, Les Gravels, Dom. Rotier, Gaillac, Languedoc

Priserne på vinmenuerne til 4 retter, 6 retter og tasting menuen er hhv. 399 kr, 599 kr og 799 kr.

Ønsker du ikke alkohol, eller vil du prøve noget nyt? Vi har sammensat en saftmenu med 3 glas saft, som komplementerer de enkelte retter på bedste vis. Pris: 199 kr.

Se frokostmenuSe aftenmenu