Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene har vores sommelier, Søren Appel Hansen, valgt så de understøtter hver enkelt servering på din aftenmenu.

2014, Pètillant, Le Rocher des Violettes, Xavier Weisskopf, Montlouis-sur-Loire, Loire
2013, Riesling, Lemelson Vineyards, Willamette Valley, Oregon, USA
2017, Chardonnay/Pinot Bianco, Réserve della Contessa, Manincor,Trentino/Alto Adige, Italien
2004, Marsala Superiore Riserva, Semi-Secco, Florio, Sicilien, Italien
2009, Rosso di Montalcino, Querca Bettina, Toscana, Italien
2016, Petite Sirah, Ramsay, North Coast, Californien, USA
2017, Maury Blanc, Domaine les Terres de Fagayra, Roussillon, Frankrig
2016, Brin de Folie, Doux, Damien Bonnet, Gaillac, Frankrig

Priserne på vinmenuerne til 3 retter, 5 retter og tasting menuen er hhv. 349 kr, 549 kr og 749 kr.

Se frokostmenuSe aftenmenu