Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene har vores sommelier, Søren Appel Hansen, valgt så de understøtter hver enkelt servering på din aftenmenu.

Sommelier og restaurantsouschef, Søren Appel Hansen, fortæller om vinmenuen:
”Når den danske sommer er bedst, byder den på et råvareudbud i verdensklasse! Det har jeg stor respekt for. Derfor er det også med glæde, at det er lykkes at finde en dansk vin, som er på topniveau og samtidig kan indgå i vinmenuen – stadig med respekt for køkkenet og rettens fine nuancer. Glæd dig til at smage 2017, Paulus fra Ørnberg. En vin med de dejligste sommertoner af hyldeblomst, stikkelsbær og friskslået hø.”

2015, Riesling, Revana Vineyard, Alexana Winery, Oregon, USA
2017, Solaris, Paulus, Ørnberg, Sjællands Odde, Danmark
2016, Godello, Rafael Palacios, Valdeorras, Galicien, Spanien
2015, Chardonnay, Leithaberg, Weingut Heinrich, Burgenland, Østrig
2016, Gamay, Mâcon, Les Bruyéres, Dom. Saumaize-Michelin, Bourgogne
2013, Sangiovese, Chianti Classico Riserva, Vigna Misciano, Borgo Scopeto, Toscana, Italien
2017, Maury Blanc, Domaine les Terres de Fagayra, Roussillon, Frankrig
2017, Riesling, Auslese Vom Löss, Pfannebecker, Rheinhessen, Tyskland

Priserne på vinmenuerne til 4 retter, 6 retter og tasting menuen er hhv. 399 kr, 599 kr og 799 kr.

 

Se frokostmenuSe aftenmenu