Vinmenu

Forkæl dig selv med en vinmenu, som på fornem vis understøtter hver enkelt ret og giver dig en komplet smagsoplevelse. Vores sommelier, Søren Appel Hansen, har i anledning af vores samarbejde med gourmetrestauranten Arcane i Hong Kong udvalgt en række helt fantastiske vine:

NV, Réserve de L´Homme, Roger Coulon, Vrigny, Champagne
2014, Sauvignon blanc/Muscat, Gramona, Penedes, Spanien
2014, Grüner Veltliner, Heiligenstein, Hirsch, Kamptal, Østrig
2015, Rose de Diel, Schlossgut Diel, Nahe, Tyskland
2015, Morgon VV, Volapyk, Frédéric Cossard, Beaujolais
2015, Barbera d´Alba, ”Aves”, Burlotto, Piemonte, Italien
Creme de Sureau, Hyldebærlikør, Norliq, Kirke Hyllinge
2015, Moscato, Dindarello, Veneto, Italien

Om sammensætningen af vinene siger sommelier og restaurantsouschef Søren Appel Hansen:

”Jeg har ladet mig inspirere af det krydrede og parfumerede asiatiske køkken. For eksempel serveres en hvidvin, der er lavet i Penedes, Catalonien – Cavaens hjemstavn. Hvidvinen har frugtighed fra druerne Muscat og Gewürztraminer samt en strigent frisk syre fra druen Sauvignon Blanc, og vinen er perfekt til at understøtte det ferske i vores servering med helleflynder. Desuden serveres en likør lavet på hyldebær efter en opskrift, som har taget over 15 år at udvikle. Her er virkelig tale om en unik likør, som præsenterer dansk ”vin” fra sin bedste side.”

Priserne på vinmenuerne til 3-, 5- og 9-retter er hhv. 349 kr, 549 kr og 799 kr.

Se frokostmenuSe aftenmenu