Om gourmetrestauranten Nordisk Spisehus

På Nordisk Spisehus ser vi det som vores fornemste opgave, at overraske og begejstre dig som gæst. Derfor byder vi dig indenfor til helt nye gourmetoplevelser hver anden måned, når vi skifter menu.

Se aktuel menu

Gourmet og Michelin-oplevelser fra hele verden

I tæt samarbejde med verdens førende Michelin-restauranter sætter Nordisk Spisehus smagen og råvarerne i centrum, når gourmet- retter fra hele verden fortolkes og præsenteres for at hylde det allerbedste på den kulinariske scene. Du vil altid møde en nærværende service, som skaber en hyggelig og uformel stemning, hvor alle kan føle sig velkomne. Vi på Nordisk Spisehus bestræber os på at give dig en totaloplevelse for alle sanser med vores unikke, gastronomiske oplevelseskoncept.

Michelin-rejser

Personale

Her på Nordisk Spisehus har vi samlet byens bedste team under samme tag. I det guldbeklædte køkken har vi to innovative køkkenchefer: Køkkenchef Jacob Freitag kommer fra en stilling som souschef hos Malling & Schmidt. Køkkenchef Kasper Pelle Christensen har bl.a. tidligere været køkkenchef på Molskroen.

TeamfotoTil yderligere at forkæle vores gæster har vi byens bedste tjenerteam: Restaurantchef Rasmus Tramm Bertelsen kommer fra restaurant Frederikshøj, hvor han har været med til at hente den prestigefyldte Michelin-stjerne til Aarhus. Restaurantsouschef og sommelier Søren Appel Hansen kommer fra en stilling som restaurantchef hos Brødrene Koch og bærer derudover titlen som Danmarks Bedste Tjener 2009.

Blandt vores personale er der stor tradition for at deltage i prestigefulde kokke- og tjenerkonkurrencer, og det er i tidens løb blevet til en hel del guldmedaljer. Derudover er vores kok, Rasmus Hansen, på kokkelandsholdet.