Job hos Nordisk Spisehus

Nedenfor kan du se Nordisk Spisehus aktuelle stillingsopslag – er der ikke et, der passer til din profil, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk

Kokke
Vi mangler i øjeblikket ingen kokke, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi har brug for en dygtig kok på holdet.

Tjener
Vi søger i øjeblikket et ambitiøs tjener på Nordisk Spisehus. Er det dig? Læs jobopslaget her. Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger.

Kokkeelev
Vi mangler i øjeblikket ingen kokkeelever, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi har brug for en dygtig kokkeelev på holdet.

Tjenerelev
Vi mangler i øjeblikket ingen tjenerelever, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi har brug for en dygtig tjenerelev på holdet.