Om gourmetrestauranten Nordisk Spisehus

På Nordisk Spisehus ser vi det som vores fornemste opgave at overraske og begejstre dig som gæst. Selvom vi hedder ’Nordisk Spisehus’, er hele verden vores kulinariske legeplads. Hvis vi skal bruge caviar, henter vi Baerii-caviar hjem fra Norditalien. Hvis vi skal bruge Karl Johan-svampe, sender vi bud efter Frantz, vores lokale svampemand.

Se aktuel menu

Michelin-samarbejder & moderne gastronomi

Du kan opleve nogle af verdens bedste smagsoplevelser på Nordisk Spisehus. Vores køkkenchefer rejser jævnligt ud og mødes med verdens bedste Michelin-kokke i deres egne køkkener, og med sig hjem bringer køkkencheferne den nyeste viden om gastronomiske teknikker og tendenser. På den måde får du fornøjelsen af at opleve det bedste fra den internationale gourmetscene her på Nordisk Spisehus i hjertet af Aarhus.

Michelin-rejser

Personale

Her på Nordisk Spisehus har vi samlet byens bedste team under samme tag. I det guldbeklædte køkken har vi to innovative køkkenchefer: Køkkenchef Jacob Freitag kommer fra en stilling som souschef hos Malling & Schmidt. Køkkenchef Kasper Pelle Christensen har bl.a. tidligere været køkkenchef på Molskroen.

TeamfotoTil yderligere at forkæle vores gæster har vi byens bedste tjenerteam: Restaurantchef Rasmus Tramm Bertelsen kommer fra restaurant Frederikshøj, hvor han har været med til at hente den prestigefyldte Michelin-stjerne til Aarhus. Restaurantsouschef og sommelier Søren Appel Hansen kommer fra en stilling som restaurantchef hos Brødrene Koch og bærer derudover titlen som Danmarks Bedste Tjener 2009.

Blandt vores personale er der stor tradition for at deltage i prestigefulde kokke- og tjenerkonkurrencer, og det er i tidens løb blevet til en hel del guldmedaljer.