Winemakers Dinner med Ron Sanchez

Du må ikke snyde dig selv for Winemakers Dinner fredag d. 6. marts 2020. Her bliver du opdateret på et af de mest hypede vinområder i verden netop nu: Oregon.

Ron Sanchez og hans partner Nina Tanabe vil tage dig med på en smagfuld rejse gennem deres inspirerende vinprojekter i Oregon. Du kan blandt andet se frem til at smage udvalgte vine fra deres hastigt voksende netværk ’Oregon Terroirs’ samt prestigeprojektet og hjertebarnet ’Domaine Verdant’. I løbet af aftenen vil du opleve hele smagsspektret af, hvad Oregon har at byde på – fra det elegante, friske og rene over i de mere tunge ’big reds’.

Herudover kan du glæde dig til en 6-retters menu, der er nøje tilpasset vinene fra Ron Sanchez. Menuen byder i dagens anledning på spændende fusioner af det nordiske køkken og amerikanske smagsnuancer.

Aftenens program & menu
Kl. 18.30 bydes du velkommen med aperitif og snacks. Herefter serveres 6 amerikansk inspirerede retter tilpasset vinmenuen med vine fra Ron Sanchez. Undervejs vil Ron Sanchez guide dig gennem vinene.

Aperitif & Snacks
25-years Old Sparkling Riesling, “Ancient Rites”, Oregon Terroirs

Kammusling – Rogn – Æble
2014, Riesling, Oregon Terroirs, Willamette Valley

Blåmusling – Fennikel – Purløg
2015, Pinot Gris, Oregon Terroirs, Willamette Valley

Rødtunge – Majsbrød – Avocado
2015, Chardonnay, “Enchanteuse”, Domaine Verdant

Tatar – Estragon – Tomat
2013, Pinot Noir, Oregon Hills Vineyards

Grisebryst – Pastinak – Svampe
2013, Pinot Noir, “Tryptique” Domaine Verdant
2015, Pinot Noir, “La Follesse” Domaine Verdant

Ribeye – Porre – Kryddersauce
2011, Blended Red, Columbia Gorge, OBR Oregon Big Reds

Kaffe & Te

Pris pr. person: 1.200 kr. ekskl. billetgebyr – UDSOLGT!
Du kan skrive dig på venteliste til dette arrangement – så vil vi kontakte dig, hvis vi skulle få et afbud. Send os en mail på info@nordiskspisehus.dk