Lad dig forkæle på Nordisk Spisehus i 2014, hvor vi byder på et nyt, funklende stjernespækket Michelin-tema på Aarhus’ eneste gourmet temarestaurant.
De næste to måneder kan du opleve temaet: ”En hyldest til Michelin” og Nordisk Spisehus’ fortolkninger af retter fra fem af verdens bedste restauranter
– elBulli, El Celler de Can Roca, The Fat Duck, Michel Bras og Geranium.

På menukortet finder du fem Michelin-retter, sammensat af vores to dygtige køkkenchefer, som spænder fra klassiske, gourmet-retter til moderne
og nordiske retter. Dertil har kokke-temaet skabt yderligere tre nordiske retter, som fuldender Michelin-temaet. Du kan nyde 3, 5 eller 8 retters aftenmenu eller prøve vores udsøgte frokost.
Book bord her.

Vi stiller store kvalitetskrav til råvarer og du kan blandt andet opleve en menu, der byder på gode, danske råvarer såsom dansk torsk og pighvar, samt vildsvin fra Klosterhedens Vildt.
Derudover glæder Nordisk Spisehus sig til at præsentere en delikat og eksklusiv ost fra Unika serien, Sirius, der kun er blevet produceret 20 styk af i alt, som limited edition, i samarbejde med restauranten.
Du kan læse mere om den nye menu lige her.