Vinmenu

Forkæl dig selv med en dejlig og nøje afstemt vinmenu. Vinene til vores nuværende menu har vores sommelier, Niels Buch Gormsen, valgt så de understøtter og fremhæver smagsnuancerne i hver enkelt servering på din aftenmenu.

Priserne på vinmenuerne til 4 retter, 6 retter og tasting menuen er hhv. 399 kr, 599 kr og 799 kr.

1. Kulmule – 2020 Gruner Veltiner, Weingut Stein, Kamptal, Østrig
2. Krabbe – 2019 Chardonnay, Cooper Mountain, Oregon, USA
3. Jomfruhummer – 2020 Riesling Kabinett, Dr. Hermann, Mosel, Tyskland
4. Rødtunge – 2018 Complantation, Marcel Deiss, Alsace, Frankrig
5. Foie Gras – 2010 Viña Ardanza Reserva, Bodegas La Rioja Alta, Rioja, Spanien
6. Havtaske – 2018 Rosso de Montalcino, Ciacci Piccolomini d`Aragona, Toscana, Italien
7. Ost – NV Morci de luce, Florio, Sicilien, Italien
8. Hasselnød– 2013 Recioto di Soave, La Cappuccina, Veneto, Italien

Anbefalet af Star Wine List

Den skandinaviske vinguide, Star Wine List, fremhæver Nordisk Spisehus’ vinkort som et af de bedste i Aarhus. Se vores aktuelle vinkort.

Alkoholfri saftmenu

Ønsker du ikke alkohol, eller vil du prøve noget nyt? Vi har sammensat en saftmenu med 4 glas saft, som komplementerer de enkelte retter på bedste vis. Pris: 349 kr.

Se frokostmenuSe aftenmenu