Vi glæder os til at give dig en 360 graders gourmet-oplevelse med det nye Michelin-tema Oslo & Stockholm. Tag med på en gastronomisk sanserejse, når Nordisk Spisehus for en stund sætter kursen hjemad, og vender tilbage til sine nordiske rødder. Stemningen i restauranten emmer af sanseindtryk, der leder tankerne hen på nordens uberørte skove, rislende bække og den friske duft af vilde urter og planter. Indretningen er holdt i stengrå nuancer blandet med kobber. Væggene er prydet med billeder af ild, Michelin-kokke og rene ærlige råvarer. Fra Oslo præsenterer vi de to restauranter Bagatelle og Ylajali, som begge har helheds- og smagsoplevelsen for øje. Fra Stockholm møder du restaurant Ekstedt, som bruger gamle svenske madlavningsteknikker og tilbereder udsøgte ingredienser direkte over åben ild. Lad dig forkæle med en velsmagende hovedret fra Oaxen Krog, der tager lokalt producerede råvarer og bæredygtighed til et nyt niveau, og nyd en fortryllende dessert fra Gastrologik, der fokuserer på det innovative skandinaviske køkken.

Til at fuldende Michelin-teamet, har kokkene på Nordisk Spisehus selv skabt tre pragtfulde nordiske retter, som trækker en flot rød tråd igennem menuen. Som prikken over i’et vil vores sommelier forkæle og overraske med en nøje afstemt europæisk vinmenu med nordiske træk.