Velkommen til vores nye Michelin-tema ”Paris møder New York”. Vi byder denne gang på et varmt gensyn med tre populære Michelin-restauranter fra tidligere temaer i skøn forening med et par spændende nye. Kokkene på Nordisk Spisehus har med deres egne kreationer skabt en rød tråd igennem menuen og kobler på fornemste vis det klassiske franske køkken sammen med de nyeste gastronomiske tendenser og teknikker fra New York.

De berømte restauranter Le Pergolèse og Pierre Gagnaire fra Paris samt Eleven Madison Park, Jean-Georges og Per Se fra New York har alle modtaget de prestigefyldte Michelin-stjerner indenfor de seneste år. Kokkene er blandt verdens bedste og har modtaget adskillige priser, udmærkelser og titler. De er kendt for deres ukuelige vilje til at forny sig og overraske deres gæster smagsmæssigt.

Vi er meget stolte af at kunne tilbyde vores gæster Michelin-retter af samme højgastronomiske kvalitet. For at fuldende oplevelsen skifter hele udsmykningen og lydbilledet i restauranten også og du tages derfor med på en fortryllende rejse til det romatiske Paris og det pulserende  New York.

Sæt dig godt tilrette og forestil dig for en stund, at du sidder på en af de verdensberømte Michelin-restaruanter i romantiske Paris eller i det pulserende New York.

Enjoy the gastronomic journey & bon appetite.